Hocam burada yazana göre yasak sanırım ama aynı yoldan bisiklette, elektrikli bisiklette, elektrikli motor da gidiyor.
Dikiz aynası otomobilin içinde olan aynadır nasıl elinle vurdun o aynaya?
Dahası çevre yolu dediğin yerde senin işin yok
Diğer yandan geçiş üstünlüğü denen bir olay var trafikte
Artı hiç bir zaman otomobilin kapısı açılmaz direk suç yaptığınız.
Aynı istikametteyseniz zaten sağdan otomobil sollanmaz.
Hocam dış aynalar da dikiz aynası olarak geçiyor ama yine de siz bilirsiniz. Hocam düz yolda giderken geçiş üstünlüğünü bana açıklayabilir misiniz

Araç önümde seyrediyor ben de sağındayım. Sağdan gidiyorum bisiklet yolundan. Sağa sinyal vermeden dönen aracın yaptığı suç değil mi? Ben müneccim değilim döner ya da dönmez bunu önceden öngöremiyorum. Kazayı yaptıktan sonra adam arabasından inmiyor el kol hareketi yapıyor, camı açıp bir şey demiyor. İletişim sağlamak için beden dili mi kullanmam gerekiyor?
Otomobil sürüyorsanız sağdan otomobil sollanmaz. Ben scooter sürüyorum. Gidiş istikametim yolun sağı. Saçma sapan konuşuyorsunuz geçmiş olsun demek yerine.
Geçmiş olsun hocam. Çok çok zorunlu değilseniz Scooter ile çevre yoluna çıkmayın, yaptığınızın yanlış olması vb önemli değil de Scooter'in hiç bir koruyuculuğu yok.
Allah korusun, ölmekten de öte sakat kalır ömür boyu pişmanlığını çekersiniz. Tekrardan geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederim hocam.
Aracın sağından mi sallamaya kalktınız?
Hocam bisiklet yolundan gittiğim için soldan nasıl sollayabilirim. Otomobil değil bu.