oradaki yapılanları tek tek açıklama yapabilirim. deniz taksilerin ne kadar boş ve zarar ettiğimi mi açıklayayım, öğrencilere belediyeler tarafından verilen bursu bizzat chp tarafından anayasa mahkemesine taşınarak iptal edildiğini mi (nasıl burs veriyor), her mahalleye kreş açılıp ücretsiz hizmete gireceğini söyleyip eski kreşleri kullandığını mı yoksa bostancı dudullu metrosunu sahiplendiğini mi, atların birden yok olup yerine 1 liralık elektrikli araçları 10 liraya aldığını mı yoksa temel atmama töreni yaparak biyolojik arıtmayı durdurduğunu mu. kentsel dönüşüm vaadiyle 100 bin konut dönüştüreceğini vaad edip 17 daire dönüştürdüğünü mü açıklayalım yoksa metrobüs bakım ihalesini chp milletvekili damadına verdiğini mi.
bir şey yapmadı demek tabi haksızlık olur, 23 nisanda metrobüsleri balonlarla donattı, her doğal afette ortalıktan kayboldu, fransa'dan milyarlarca euro kredi aldı.
polemiğe girmek istemiyorum pendikte oturuyorum ve burada ahmet beyin değil chpnin kazanmasını istedim çünkü kurtköy ve daha yukarlara hizmet götürüp merkez ve çevresine tek düzenleme yapmadı, belediyeyi kiralık yere taşıyıp belediye binasını yıktı sonra yeni binaya başladı.
eleştiri yapmak kolaydır, bende onu yapıyorum birçok muhalif gibi. yapmadığı birşeyi yaptım diye göstermek ve kabul ettirmek yetenektir, bu yeteneğini de imamoğlu iyi kullanıyor.
Merhaba hocam deniz taksileriyle ilgili yazdıklarınızı okudum. Ödeme belgeleri mevcut yüksek ücret ödenmiş. Ama belge ve haberler battı vb gibi başlıkları 2022 yılında yazmış. Batan bir şey 2 senedir nasıl devam ediyor? Bunla ilgili bir kaynak mevcut değilken siz nasıl emin oldunuz?
Burs iptaline gelecek olursak 15 sene önceki bir haber. Anayasa mahkemesi yasalara aykırı bir şeyi iptal etmesi normal bir şey değil mi?
Metrobüs ihalesi hakkında
Haber Siteleri : İBBden CHP milletvekiline 4 milyarı aşkın İETT ihalesi!
Trt : İmamoğlu-Karabat ikilisinden ihale operasyonu! 1.5 milyar TL'lik vurgun ifşa oldu
Haber kaynaklarının hepsi farklı bir tutar yazıyor. Emin olamadım.
Temel atmama projesinin iptali : Projenin büyük bir kısmı yeşil alanda olduğu için iptal edildiği söylendi. Projeyi incelediniz mi?
Metro projelerini açıp bırakan değil bitiren söyler zaten burada yanlış bir şey yok. Sen bir bina yap 3 kat dik bırak. Sonra senden sonra gelen devam etmesin mi? Başkası açtı diye bırakacak mı?
100 Bin Konut Kendisine de soruldu. Ama öyle bir şey söylemediğini söyledi. Zaten google yazsanız ulaşabilirsiniz. Kendisinin söylemi bu.
Mesajınızı gördüm merak ettim. Konuları google yazıp cevapları 5 dakika da yazdım. Sizde bu şekilde googleyi kullanabilirsiniz. İyi forumlar.