nebu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçbirisini yapmadı demek haksızlık olur hocam https://www.ekremimamoglu.com/neler-yaptik/ neler yapıldığına buradan bakabilirsiniz.
oradaki yapılanları tek tek açıklama yapabilirim. deniz taksilerin ne kadar boş ve zarar ettiğimi mi açıklayayım, öğrencilere belediyeler tarafından verilen bursu bizzat chp tarafından anayasa mahkemesine taşınarak iptal edildiğini mi (nasıl burs veriyor), her mahalleye kreş açılıp ücretsiz hizmete gireceğini söyleyip eski kreşleri kullandığını mı yoksa bostancı dudullu metrosunu sahiplendiğini mi, atların birden yok olup yerine 1 liralık elektrikli araçları 10 liraya aldığını mı yoksa temel atmama töreni yaparak biyolojik arıtmayı durdurduğunu mu. kentsel dönüşüm vaadiyle 100 bin konut dönüştüreceğini vaad edip 17 daire dönüştürdüğünü mü açıklayalım yoksa metrobüs bakım ihalesini chp milletvekili damadına verdiğini mi.

bir şey yapmadı demek tabi haksızlık olur, 23 nisanda metrobüsleri balonlarla donattı, her doğal afette ortalıktan kayboldu, fransa'dan milyarlarca euro kredi aldı.

polemiğe girmek istemiyorum pendikte oturuyorum ve burada ahmet beyin değil chpnin kazanmasını istedim çünkü kurtköy ve daha yukarlara hizmet götürüp merkez ve çevresine tek düzenleme yapmadı, belediyeyi kiralık yere taşıyıp belediye binasını yıktı sonra yeni binaya başladı.

eleştiri yapmak kolaydır, bende onu yapıyorum birçok muhalif gibi. yapmadığı birşeyi yaptım diye göstermek ve kabul ettirmek yetenektir, bu yeteneğini de imamoğlu iyi kullanıyor.