M4M1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylar sonra konuyu hortlatıyorum ama son durum nedir acaba @Xce3737;
şuan çalıştığım e-ticaret firmasında içinden çıkamadığımız durum şu ve kimse değinmemiş. Pazaryerleri anlaşmalı kargo fiyatı günde 50 civarı kargo verdiğimiz kargo şirketinden aldığımız anlaşmalı fiyattan yine çok altında ve bu yüzden websitemize öncelik veremiyoruz hatta yok diyebilirim. Pazaryerleri komisyon + kargosu ile kendimiz sattığımızda gönderdiğimiz kargo fiyatı ile çok az kar etmiş oluyoruz reklam ve site maliyetlerini saymadan. Biz mi iyi fiyat alamadık acaba. Bunu lütfen yanlış anlamayın çözüm öneriniz varmı yada kendi sitesinden satış yapanlar bu durumdan nasıl çıkıyor onu öğrenmek istiyorum. Bol satışlar.
merhaba , foruma pek hatta hiç giremiyorum o yüzden mesajınızı görüp yazamadım.O zamanlar Diğer işlerimden dolayı vakit ayıramadım açıkcası şimdi biraz bişeyler yapmak istiyorum atağa geçmek istiyorum.İkastan paket satın aldım site hazır gibi..Reklam çalışması yapıp sitemden yavaştan siparişler almak istiyorum.

Trendyoldan satışlara devam ettim bu arada ama trendyolda ki kitle gerçekten kanser bir de sektör ayakkabı olunca iade çok oluyor ve eminim bunların çoğu keyfii iade.Bende mağaza fiyatlarımın üstüne 60-70 daha fazla koyup öyle listeliyorum trendyolda.

Geleceğe dönük sağlam bir marka yaratmak isteniyorsa web sitesi şart benim görüşüm bu.Ama tabii sermaye ve biraz bilgi birikim isteyen şeyler bunlar.Trendyola devam edilebilir ama tabii daha fazla fiyata listelenicekse..

Mesela son bedeni kalmış bir ürünü bitsin diye alış fiyatı yani 500 tlye indirdik kadın 3 hafta sonra su alıyor diye iade etmek istedi.500 tlye alınan bir bot tabii su geçirir en kötü dikiş kısmından elbet su geçirir.Su geçirmesini istemiyorsan vereceksin 6-7 bin tl profesyonel ürünlerden alacaksın 😀.