Megend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam izninizle bir kaç soru sormak isterim. Kripto konusunda bilgim ve yatırırımım daha önce hiç yok. Örneğin botunuz aracılığı ile 150 usd yatırım yapsam şuanda performansınıza göre günlük haftalık getirisi yüzde kaçtır. ve getiri direk hesabıma yansıyor mu yoksa ben çıkana kadar bir yerde mi bekliyor? Teşekkürler.
Merhaba öncelikle hizmetime ilginiz için teşekkür ederim. Sırasıyla sorularınıza cevap vereyim,

Günlük getiri için bir şey diyemem çünkü o daha çok piyasanın o günkü durumuna bağlı bir günde 1 dolar da kazanabilir 5 dolarda 20 centte o tamamen o günde kriptonun durumuna bağlı ben daha çok aylık bakılmasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Hedefim bütçeden bağımsız olarak her yatırımcının aylık en az yüzde 10 ve üstü bir kazanç sağlaması.

Getiri tabii ki her zaman sizin hesabınızda oluyor ve bot kazançlarınızı da kullanarak kazancın kademeli olarak artmasına fayda sağlıyor. Siz daha sonra isterseniz bot bütçesine ekleme ve ya tercihinize göre çıkarma her an yapabiliyorsunuz.