profaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumum bos dedigin icin bunu yaziyorum normalde kimseyi kirmam ama saygisizlik ve cehalete boyun egmem. Vergi kacirmayi teklif etmekte kabul etmektw ayni sekilde ahlaksizliktir bu bir. Ulkede bir anlasma yaptiysan ya direk parani verip mali alirsin iki gun sonra 5 gun sonra dersen kur ziplarsa faiz duserse amlasma bozulur sartlar degisir. Cahil taklidi mi yapiosun isine geldigi sekilde anlama konusunda kendini mi zorluosun anlamadim.
Hocam malı 2 gün sonra alacağımız nerde çıktı? Adamla cumartesi günü saat 17:00'de anlaşma sağladık hangi resmi daire cumartesi günü saat 17:00'de çalışıyor bana söyler misin? Sizin bildiğiniz ticareti biz bilmiyoruz bizim aklımız basmıyor sanki bi siz akıllısınız bu işlerde. Napalım cumartesi günü 17:00'den sonra Noterimi açtıralım zorla? Biz cumartesi günü adamla anlaşmışız kaporamızı atalım dedik adını koymak adına gerek yok ben size güveniyorum diyip bugün aradığımız da seçimden dolayı zam gelecek satış yapmıyoruz başka araba bakın demek mi ticari ahlak? Aradan 1 gün bile geçmemiş aracın adını koymuşuz, asıl cahil olan sensin hocam ben sana söyleyim.