Konu doğru yer mi tam bilemedim ama burada açmak uygun geldi. Arkadaşlar wordpress yoast vb eklentiler ile hiçbir ekstra backlink çalışması yapmadan bile index alma süresi vs. felan çok iyi. Şimdi biz kendi sistemimizi yazıyoruz laravel framework ile. Wordpress in seo daki gücü tam olarak site içi seo ayarlarını eklentiler ile doğru yapabilemesi mi dir yoksa başka faktörlerde var mıdır ? Demek istediğim google wordpress sitelere ayrı bi kıyak mı geçiyor bunu anlamaya çalışıyorum. Yazacağımız herhangi bir cms e bu gücü taşıyabilir miyiz bunu merak ediyorum
Size lazım olan belirttiğiniz eklentilerin web sitesinde admin tarafında olması gerekenler ve arayüzde neler olacağı bunu araştırıp tespit edip kendi sisteminize eklerseniz ve bunu doğru yaparsanız performans ve özelleştirme sizde daha verimli olabileceği için olayı çok daha verimli hale getirme ihtimaliniz olabilir.
Bu konuda en iyi eklentiyi tespit edin , bu eklentiler ile alakalı forumda bilgili kişiler var kurulum ve optimizasyon hizmeti alın ve fikir alın panelden eklenen içerikler , içeriğe eklenen ek bilgiler , arayüz tarafında kendi sayfasında neler yapıyor sitemap vb. alanlara nasıl etki ediyor , yada standart bir wordpress kurulumu ile bu eklentinin kurulum ve optimizasyon sonrasında tam oralar ne yapıyorsa sizde kendi sisteminize aynen uygulayın zaten bir süre sonra farkı görmüş olursunuz.