güzel konulara değinmişsin.
sağolun hocam sonuçta burada yüzlerce kişi ev gecindiriyor lar
Forumdaki ticaretlerde aracılık sistemi olursa dolandırma ortadan tamamen kalkar düşüncesindeyim

örneğin
alıcı satıcının konusuna bakacak
ücretini r10 üzerinden yatırıcak para r10.netin havuzuna geçecek satıcı alıcı ile
işlemi tamamladıktan sonra paranın aktarılması için moderatörlere bildirim gidip onayladıktan sonra sorunsuz şekilde
para satıcının r10.nete belirtmiş olduğu banka hesabına geçmiş olacak
bunu daha önceden dile getirmiş tim başkaları da getirdi ama aracılık sistemi gelmeyecek miş maalesef
Özellikle forumda bu sıralar benim de madur olduğum şekilde şikayet açılıyor adam 1 ay girmiyor multi hesabında takılıyor sonra girerse tekrar giriyor tekrar açıklaması bekleniyor böyle oyalanıyorlar
Multi hesaplarla takılıyorlar davetiye konusuna katılıyorum bir çözüm gelmeli.
benim aklıma gelen en mantıklı çözümler bunlardi hocam daha iyi fikir ve çözüm ler varsa gelebilir
Bunların yapılmasını cidden istiyor musun ? Yapıldığında Forumun ne hala geleceğini düşünemiyorum bile
Forum = Kullanıcı Kullanıcılar kendini düzeltirse sorun kalmaz söylediklerinin hepsi rahatça atlatılabilir
*********** kendisini nasıl düzeltecek acaba burada küfürlü konuşmalar dan vs bahsetmiyoruz sadece dolandırıcılık vakaları evet bence cidden gelmeli ayrıca ufak tefek forum hatalarina da yer verdim