ilk madde mod. arkadaşların yükünü hafifletecegine inanıyorum
1- davet özelliği herkesten kaldırılmalı veya sadece belirli üyelik paketlerinde veya min 15 ticaret puanı gibi belirli ticaret puanindan sonra davet özelliği açılmalı günlük eminim ki şikayet konusu yarı yarıya kadar iner
2- foruma kayıt olurken ip adresinin kontrol edilmesi xforum varsayilan olarak ne kullanıyor bilemem ama spam ip ve mac adres kontrol siteleri var oralardan kontrol yapılabilir yine dolandırıcıların önüne geçmekte iyi olur
2-a daha önceden kayıt olan kullanıcıların da girişlerinde ip adresi kontrol edilebilir buna çoğu kişi karşı çıkabilir madem yasal iş yapiyor sunuz neden VPN kullanıp mac adreslerinizi değiştiriyor sunuz sonuçta r10 TC. yasalarına aykırı hiç bir konu veya ticarete izin verilmiyor
2.b normal ip den başka ip ve mac adresi ile bağlanan kullanıcılardan azure veya diğer firmlardaki gibi rastgele bir ücret tahsil edilip banka ekstresindeki bu tutarı doğru girerse kabul edilebilir rat yiyen bazı arkadaşlar için bu özellik daha iyi çünkü artık çoğu kişi android 11 ve üzeri kullanıyor android 11 ve üzerinde bazı cihaz izinleri vermedikçe ekranı bulur luyor böylece bankaya girerken örnek olarak ekran kaydı alınamaz alsalar bile siyah ekran olacaktır ekran videosunda
cihazınız her daim kontrol edin
3- konu birlestirme özelliği gelebilir örnek verecek olursak benzer konu başlıklarına veya içeriğine sahip konuları yeni konu açılmasından ise o konuya birleştirilebilir sunucuda ki alandan tasarruf edilebilir ayrıca sunucu kaynak kullanımından benim görüşüm
4- birde ekstra bir üyelik daha gelebilir örnek vermek gerekir se foruma katilan veya forum üyelerinden ayda 1 kez doğrulama yapan kişiler ( stripe kendi yüz tanıma programları vs gibi ) aracı programlar ile onlara özel olarak bir Rank gelebilir bu onların güvenilir ligini daha da ön plan da tutacaktır
5 mobil cihazımda atılan etiketleri silemiyorum kazara da Abdullah hocama attım etiketi silme tuşuna basınca klavye geri gidiyor
6 forum için öneri özellik katagorisi de gelmeli varsada ben bulamadım
@AbdullahAA;
@AbdullahAA;
@Yeniceri; belki yanlış etiketler atmış olabilirim bu konu için gerekli düzeltmeleri siz yaparsanız memnun olurum