Bır kuruş vermeden , youtube uzerı yabancı kanal acıp, ayda 100 200 bın tl ye kadar kazanabılırsın ve buna emın ol.
Ai uzerı kendını gelıştır,capcut öğren,Ai uzerı sıtelerın derlemesını yap ,işine yarayan sıteler den ıcerıkler üret.
Youtubede bırcok ornek kanal ve kazanan kışıler var. sadece capcut ve kanva kullanarak ,bırazda kendı bılgısı ve tecrubesı ıle harmanlayarak aylık 100 200 kazanan kısılerı tanıyorum.
reklam yapmak ıstemıyorum bırılerının fakat ısmı Ahmet Maldan, yabancı kanallar hakkında bırcok ıcerık ve fıkır verıyor ve dedıklerının hepsı gercek . cunku bende 5 yıldır youtube uzerı bılgı ve denıyıme sahıbım.
Tarttım onu bıraz ve bıldıgım sulardan konusuyor. Daha bırcok kısı var bu sekılde hepsınden bılgıler toplayarak bıryerden başla.
Inan zor degıl, senı motıve etmesı ıcın soyluyorum , ben agır engellı bırıyım hastalıgımın boyutu buyuk oldugu halde pes etmeden youtube ıle ugrasıyorum.
Sen dunden başarman gerekır ,1 hafta boyunca ıncele araştır denemeler yapıp kendını gelıştır .
Ve Emın ol 3.5 ay ıcınde ıyıkı yapmısım dıyceksın.
Youtube üzerine de çok düşündüm ama bir türlü giriş yapamadım nerden başlasam ne üzerine içerikler üretsem konuşmamız yok diyip kestirip atıyoruz. Aslında kimler nerelerden geldi baktığın zaman enes batur gibi çocuklar daha da kötüydü şimdi nerelerdeler.