15+ yıldır R10da üyesiniz kimse size kafayı taktı mı? Kimse sizin tavuğunuza kış dedi mi?
insanlar bazen bunu anlayamıyor. Ortada bir kural var ve forum kurallara göre yönetiliyor. Sorun yaşarsan report edersin, sıkıntı olursa haklıysan şikayet konusu açarsın. Fakat bizde herkes kendince haklı ben bunu çözemedim

Düzgün bir şekilde ticaretini yapan, sorun çıkarmayan birisini kim hangi sebeple üzmek ister?
savunma konusunda ise kullanıcılara söz etmemek lazım çünkü onlar gece gündür emek veren yetkilileri koruyarak en doğru olanı yapıyorlar sonuçta 7/24 buradalar ve alınan her kararı görüyorlar.
Yetkililere birşey demedim hocam. Ama insanoğlu herşey olabilir. Yeri geliyor siz moderatörünüzden için araştıralım kim suçlu bakalım şeklinde ucu açık açıklamalar yapıyorsunuz. Ama bazı insanlar "hayır, kesinlikle olmaz, senin banlanman lazım vs vs cümleler ile geliyor

Benim karşılaştığım hiçbir sorun olmadı bir kere konum silindi lisanı münasip ile moderatöre yazdım tekrar aktif edildi.
Bence insanlar konuşmayı(tartışmayı) öğrendiği zaman ortada hiçbir sorun kalmayacak.