Kıymetli dostlar.
Bizler yeri geliyor, bizi doğuran, büyüten insanlarla(Anamız, Babamız), aynı evi paylaştığımız canlarımızla(kardeşlerimiz) bile geçinmekte sorun yaşıyoruz.
Elbette bazı şeyler bizim düşündüğümüz gibi gitmeyebilir ve bazı şeylerin arkaplanını bilmediğimiz için yanlış anladığımız şeyler de olabilir.
Lakin inanın ne eski üyeliği olan birey, ne de en üst premium üyeliği olan birey kayırılmaz. ( KAYIRILMADI DA )
Moderatörler hata yapamaz mı ? Elbette yapabilir.
Bile bile yaparsa, bedelini öder.
Bilmeden yaparsa, bu zaten hata`dır.
Aklınıza gelen tüm üyelikleri aldım ve hiç birinde hiç bir ayrıcalık yaşamadım. ( Üyeliğin getirdiği ayrıcalıklar hariç )
Burada premium üyelik yada normal üyelik diye ayrım yapmak yerine, ne yapacağını bilen üye ve bir an önce işini halletmek, sorunu çözmek adına tüm tuşlara basan üye diye nitelendirebiliriz.
Ek olarak, serzenişinizi güzel bir şekilde aktardığınız için, şahsım adına mutlu oldum. Bunların da belli başlı sebepleri var ve bunların bir kısmını ben anlatacaktım ki, yönetici arkadaşlar fazlası ile bilgi vermişler.
Konuyu toplamak gerekirse, bazen bizim düşündüğümüz gibi gitmiyor bazı şeyler. Arkasında yüzlerce, binlerce tecrübe ve bilgi yatıyor. Ne sorunlar, ne problemler yaşanıyor ve bunların sonucunda alınan bazı kararlar, verilen bazı kurallar var. Tüm hepsinin toplamının oluşturduğu kaideleri bazen anlamakta güçlük dahi çekebiliriz. Fakat inanın moderasyon anlamında en ufak bir kayırım söz konusu dahi olmaz.
Coşkun hocamın bu konuda hiç bir tavizi/affı yok.
Saygılarımla.
(Yazdığım yazının %80`i genel konuşmaları baz almaktadır)