Paylaştığım konuda hiçbir kişisel bilgi yok sadece yazışma var kişiye yönlendiren bir bilgi de yok neden suçlu benmişim yanlış bir şey ben yapmışım gibi yargılıyorsunuz? Forumda bir konuda görüş almak ne zamandır yasak? Çoğu arkadaşta olumlu mesaj atmış ben tabi ki bu mesajı atan şahsı geri çevirdim. Biz tasarımcılar gelen iş tekliflerini ayırt ederek kabul etmeliyiz sırf para kazanmak için ahlakdışı veya prensiplerimize uyamayan işleri almamalıyız. Yapay zeka ile sizin bir görselinizi montajlayıp bunu size koz olarak kullansalar bunu yapan kişide tasarımcı kişi olsa adam parasına bakmış suçu yok mu diyeceksiniz? Tasarımcı arkadaşların bu konudan ders alması bu tarz işleri sırf para kazanmak için yapmaması yönünde bu konuyu açtım r10 da yasaksa şikayet edin kapansın konu.
Yaptığınızın yanlış olduğunu kabullenmek yerine saçmalamaya devam etmişsiniz. Kimsenin özel hayatı sizi zerre ilgilendirmez, burada paylaşmak haddinize de değil.
Instagram hesabınız belli, paylaştığınız isimlerden takip ettikleriniz var, belki o kadınlardan biri buradan birinin tanıdığı çıkacak? Aynı kadın olmasa bile insanların içine kurt düşürmüş olacaksınız bunu akıl edemiyor musunuz?
Ders vermeniz için önce o olgunlukta olmanız lazım, bu paylaşımı yaparak yeterli tecrübeyi edinemediğiniz ortada.
Kimse size yasak diye bir şey söylemedi sizin yaptığınız da ahlaksızlık sadece.
Ayrıca "çoğu arkadaşta olumlu mesaj atmış" demişsiniz konuya yazanların %95'i sizi kınamış böyle bi kanıya nasıl vardınız gerçekten garipsiniz.