1-Ben artık algoritmayı takmıyorum bir çok kanal kurdum ne kadar iyi seo ve kapak fotoğrafı da yapsam nafile ama bu yeni kanalda videolara sadece başlık yazıyorum yüzlerce izleniyor(şimdi diyeceksin çok aranan konuları video yapıyorsun ondandır(yok)
2-ha gösterim konusuna gelirsek her video akışta gösterilir ama görüntülenme olarak kaydedilmez örneğin ben senin videonu görüyorum 1-2 saniye izliyorum hoşuma gitmiyor hemen geçiyorum bu görüntülenme olarak kayıtlara geçmez akışta gösterim olarak gösterilir
Buda benim 2 gün önce yüklediğim başarısız bir shorts videosu 25 görüntülenme 152 akışta gösterilme yani 25 kişi geçmeden izlemiş
sizde YouTube analizlere bakın göreceksiniz akışta gösterimleri
Benim söylediğimden farklı ne söylediniz anlamadım.
1) Shorts algoritmasının seo yapmak ile doğrudan bir bağlantısı yok varsa da çok az. Henüz tam oturmadığı için de net bir yorum yapılamıyor zaten
2) Bu söylediğinizi zaten biliyorum. Anlatmak istediğim oransal olarak bunun zaten anlaşılacağıydı. Bir çok kanalda paylaşılan ilk videoların ardından 0 gösterim 0 görüntülenme bugıyla karşılaştık. Bu da videonun sevilmesiyle alakalı değil, algoritmanın ön plana alıp almamasıyla alakalı.