Merhaba,
Birşey yapabileceğinizi zannetmiyorum, sırf bu sebeplerden ötürü tam 5 dakika önce 150 $ vererek ionCube'yi aldım

Bu konu denk geldi en iyisi herşeyinizi şifrelemeniz. emekleriniz yoksa çöp oluyor.
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler, farklı projelerde şifreleme bizde kullanmaktayız.
yaptığınız eklentinin patenti ya da resmiyette size ait olduğuna dair bir adım attınız mı ?
Merhaba, bilgisayar programlarına patent alınmadığını, resmiyete ilişkinde bir adım atılamayacağı, ancak isteğe bağlı kayıt tescil belgesi edinilebileceği bununda sahiplik ıspatı olmayacağını söylerek sizleri aydınlatalım. Programlar eser niteliği taşır. Telif hakları genel müdürlüğü üzerinden incelemelerinize devam edebilirsiniz üstat.
Müşteri sizden FTP bilgilerini istediğinde neden istediğini sordunuz mu? FTP bilgilerini genelde firmalar müşterilere vermez. Ki verse bile bu ve bunun gibi durumlarda sorumluluğun tamamen müşteriye ait olduğunu, aksi takdirde firmanın hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediğini beyan eden bir sözleşme yapılır.
Evet, modül kuracakları için istediler.