@Alicangzl06; dostum hay ağzına kalemine sağlık tamda yazmayı düşündüğüm düşünceleri kaleme almışsın seni ayakta alkışlıyorum !!!!!!!!!!!!!!! yerden göğe birden bine kadar yorumuna imzamı atarım.
ek olarak hiç bir mali müşavirin evrak sorgulama sistemden evrak alma tarama gibi bir sorumluluğu yoktur. Herkes işine geldiği gibi yorumlamasın Mükellefinde sorumlulukları var Önce ticaretin sahibi kendi sorumluluklarını bilmeli araştırmalı danışmalı. Kestiği tahsilatını yaptığı faturaları unuttum demek bir mazeret malesef değil.. Burdan mevcut mali müşavire yürünemez sadece haksızlık olur..... Bu konu ile ilgilide en doğru cevabı mevcut Mali müşaviri verecektir. Kendi mali müşavirinize güvenmiyor inanmıyor iseniz zaten değiştirin oda sizden kurtulsun sizde ondan kurtulun. Ama onu teyit etmek veya yanıltmak için burdan medet ummak ta bana göre doğru değil ... Ayrıca muhasebe departmanı nedir yaa

)))
Hocam kime ne soracağımı ne danışacağımı sana soracak değilim. Bir soru sordum cevaplamak istemiyorsan cevaplamaz uzar gidersin konudan. Bir soruyu nerelere getirmiş şuna bak. Sorumluluklarımı da senden öğrenecek değilim. Hata mı zaten kabul ettim ve bu konuda muhasebeciye ne burda ne özelde bir şey demedim ama bazı arkadaşlar yazmış bi kontrol edebilirdi ben unutmuş olabilirim ancak tüm şifrelerim onda da var kontrol etse görecekti zaten ben tüm evraklarımı kendim klasör halinde titizlikle düzenler her ay mail atarım ama çoğu arkadaşım sadece şifreleri veriyor tüm verileri muhasebecisi çekiyormuş yani aslında sorumluluk sahibi tam olarak ben de değilim. Bunlar çok önemli değil aradığım sorduğum soru da bunlarla ilgili değil konuyu nerelere getirmişsin. Onu yanıltmak burada medet ummak falan ne alakası var? Bir şey hakkında farklı kafalardan farklı fikirler almak suç mu? Sen hayatını tek düze yaşıyorsan hiç kimseye danışmadan etmeden tek yerden aldığın fikirle tek yerden aldğın biliyle körü körüne inanıp sorgulamadan devam ediyorsan çok yazık valla böyle devam et. Şuradan 3 5 farklı muhasebeci arkadaştan aldığım bilgi bile ufkumu fazlasıyla açtı en azından konuya hakim oldum ve bu konuda muhasebecimle konuşup fikir alılverişi yapabilcem. "ABİ SEN NASIL BİLİYOSAN ÖYLE YAP YEEAA BEN ANLAMAM " deyip geçmiycem. Bir daha konuma yazmazsan sevinirim fikir verdiğin yok bari gölge etme