Merhabalar, Sayın sabrican244,Web sitemiz üzerinden üst düzey NVMe performansıyla, Web Hosting paketlerimizi inceleyebilirsiniz. https://www.sunucun.com.tr/kategori/...ns-web-hosting Aklınıza takılan bütün soruları 7/24 hizmet veren teknik ekibimize sorabilirsiniz.İletişim: 0 850 308 82 26 - info@sunucun.com.tr

sabrican244 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selamlar, yarın (29 mart 2024) itibariyle natro üzerindeki sınırsız pro hosting hizmetim bitiyor. Kendileriyle 5 yıldır çalışıyorum ve şimdiye kadar hiçbir şikayetim olmadı. Ancak yenileme fiyatlarının sıfır satın alıma göre 3 kat pahalı olmasından dolayı her 36 aylık periyotlarda sıfırdan kurulum yapmaktan yoruldum, ve eğer kurulum yapacaksam da özellikleri daha yüksek bir hosting firmasına geçerim diye düşündüm.
kullandığım hosting şu özelliklere sahip, ancak 2 çekirdek ve 2GB RAM + mail kotalarının 250mb ile sınırlı olması beni biraz sıkıntıya sokuyor.

1 haftadır araştırma yapıyorum ancak piyasada bulunan firmaların hep eşit sayıda olumlu ve olumsuz yorumları var. Cenuta, Webriva, Markahost araştırdığım ve ücret/donanım olarak aklıma yatanlardan bazıları. Fakat bazı yorumlar var ki sitem x gündür kapalı, teknik destek konusunda her şeye para istiyorlar, mail hizmetini fazla kullandım para aldılar gibi gibi. Hal böyle olunca hangisini tercih edeceğimi şaşırdım. Keza I/O için 2MB/S diyen var, 80 MB/S diyen var, 4 MB/S diyen var, 50 MB/S - 20 MB/S çok farklı değerler var.

Benim için en önemli kriter biraz güvenilir bir firma olması en azından yıllık satın alım yaptığımda hizmet süresinin yarısında dükkanı kapattık güle güle denmemesi, daha sonrasında ise donanım özellikleri geliyor.
Aradığım özellikler ise:
1GB ve üstü, tercihen sınırsız mail kotası
4GB RAM + 4 Çekirdek ve üstü bir donanım olması
MySQL de limitinin olmaması ve tercihen uzaktan bağlantıya izin vermesi
4 adet ve üzeri sayıda web sitesi bağlama işlemlerinde problem yaratmaması
Ücretsiz SSL

Aylık 100₺ gibi bir bütçem var, 12 Ay hatta mümkünse 36 Ay gibi uzun süreli bir satın alım yapmak istiyorum. Önerilerinize açığım eğer bir şey bulamazsam tekrar natroyla devam edeceğim ama güçlü donanımlara geçiş yapmak istiyorum.