Hocam o kadar saçma bir yorum ki BMW araç üretiyor diye Mercedeste araç üretmeyi mi bırakıyor ? Piyasada yüzlerce private sunucu var her biri sizin gibi zaten var neden tekrar yapayım mı diyor ? Mağaza olan şey bana ait değil ve ben bana ait olanı yapıyorum, klasik Türk yorumu bu yaptığın zaten yapan var ben neden yapayım ne güzel dimi

Neyse bu cevap size yeterli teşekkürler, iyi forumlar
ama sen benim mesajı cok yanlıs anladın ya da cok gerginsin hocam

google da bir kaç kere oyun yükledim reskin yaptığım halde kopya icerik olayından askı yedim ve birçok kişi askı yiyor bu olaydan bende onu söylemek istedim aslında çünkü her ne kadar sıfırdan yapıyor olsanda kullandıgın assetler aynı duruyor bu metin2 oldugu icin reskin ya da tema değişimi yapamazsın oyunun birebir aynısı olması icin buna önlem alın demek icin yazdım aslında verdiğiniz örnekler tabi doğru bmw mercedes olayı mesela ama bu googledan cok canım yandı kuralları katı ondan söyledim gerçi sen benden iyi biliyorsundur politikaları sadece ufak bir öneri ya da bilgi gibi birşey benim demek istediğim kırdıysam affola daha önce ticretimiz oldu zaten sanırım mesajı yanlıs yazdım doğru anlatamadım