Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işlemi @BigSEO; yapmış. Neden silindiğini bu konu altında kullanıcıya anlatabilirsin.

R10 Forum Kurallarına göre yönetilir.
Forum kurallarında ne yazıyorsa moderatörler sadece onları uygulayabilir. Kasıtlı işlem yapan moderatörün üyeliğini silerim -ki daha önce sildim.
İşlem yaparken karşıdaki üye kimmiş? Premium üyeliği neymiş? Kimin arkadaşıymış? bunlara zerre bakmazlar çünkü bunlar onları ilgilendirmez.

Bu forumda kurumsal plus üyeliği olan çok sayıda kullanıcı süresiz olarak uzaklaştırıldı.
Arkadaşlar diğer siteleri bilemem fakat R10 öyle 100-150 kişinin ödeyeceği premium üyelik parasıyla ayakta kalacak bir platform değil.
Mağduriyet yaşatan kim olursa kimsenin gözünün yaşına bakmayız.

hocam bu trader olayı sıkça sorun olmaya başladı, bilmiyorum takip edebiliyor musunuz ?
üyelerin ortak talebi memnuniyete dayalı bir değerlendirme formunun profile eklenmesi.
sonuçta ticaret puanı kişinin r10 karnesi. ben birisiyle ticaret yapmadan önce profiline girdiğimde görebilmeliyim geçmişini. kişinin problemsiz biri olduğundan emin olmak için konu içinde yorum aramak çok doğru bir yönlendirme değil bence.

bir diğer konu ise r10a her isteyenin üye olabilmesi.
geçen adamın birisi yeni üye olmuş 2 saatlik üye, her türlü adam kaldırılır çek senet tahsilat işlerini yapılır diye konu açtı. 2 gün ban yedi. geldi tekrar konu açtı yanlış anlamışım her türlü ticareti yapabileceğimi sanıyordum diyor.
bu sadece bir örnek gelen yeni üye kalitesini anlamanız için....

r10 üyeleri olarak bu konuda ortak talebimiz var. yönetim olarak değerlendirip aksiyon alırsanız bizler için daha konforlu bir platform olur.