Geçenlerde instagram hesabıma takipçi talebim oldu, 2-3 tane yeni üye arkadaşlar özelden geldiler neyse konuştuk hiç sevmediğim halde whatsapp tan konuşmaya geçtik, deneme için takipçi at dedim atmaya başladı hepsi bot ben özellikle gerçek Türk takipçi istiyorum dedim bot her yerde bulurum dedim.
Neyse 5-10 Türk takipçi geldi, hiç yoktan iyidir dedim ve fiyat sordum. Fiyatta anlaştık tamam dedim takipçileri gönder yarısı geldiğinde paranın yarısını atarım hepsi bittiğinde kalanını gönderirim dedim. Olmaz sistem öyle kabul etmiyor dedi. Ya arkadaş senin o gönderdiğin takipçiler bir panelden geliyor ve onu sen yapıyorsun. Ben bunu biliyorum ama uğraşmamak için hemde ticaret puanı alsın diye amaçlıyorum bu çalışmayı. 3 günlük üyeye paranın hepsini gönderip sonra günlerce arkasından koşacağımı da biliyorum. Parayı attıktan sonra ne kadar bot takipçi varsa gönderecek sonra ben uğraşacağım onlarla.
Yani diyeceğim o ki cebinde panele benim takipçiler için geçici olarak yatıracağı para yok gelmiş ticaret yapıyor burada. Sen burada ayakta kalmak istiyorsan ve yenisin ki çoğu kişi sana peşin para göndermez. Sermayen olacak veya panel sahibiyle anlaşırsın arada komisyonunu da al ben ona karışmam ama gerçekten iş yapmak istiyorsan ilk başlarda inisiyatif kullanıp bazı şeylerden feragat edeceksin, daha sonra forumda bir kalite yakalarsın peşin çalışmaya başlarsın.
Bana para hemen gelsin de gerisi önemli değil mantığıyla burada iş yapamazsın, yaptırmazlar, ekmek yiyemezsin. 50-100 TL için kendinizi karakterinizi yerle bir etmeyin.