Merhaba Arkadaşlar,
Mevcut bir aracımız var . Araç amcamın üzerine ancak normalde araç benim. Neyse biriyle anlaştık kapora atıyım dedi 1000₺ gibi bir rakam attı ertesi gün amcamla konuştuk araç satışından vazgeçtik
Karşı tarafa durumu izah ettik iban bilginizi iletin kaporanızı iade ediyim diyorum. Ancak bana altın bozdurdum kredi çektim gibi şeyler söylüyor. Başta konuşmamızda bana kredi çekeceğini veya altın bozduracağı konusunda birşey demedi malımın satışından vazgeçemiyormuyum ? Zorla mı satmalıyım whatsup dan yazmama rağmen iban bilgisini göndermiyor. Bankayla konuştum fast ile gönderdiği için göremiyorlar talep oluşturdular ben bu parayı nasıl iade edebilirim

başına gelen var mı bu olay vb.
Edit: Yorumlara baktığımda herkes ahlak bekçisi kesilmiş. 1000₺ gönderdi diye aracımı zorla mecbur satacak değilim. Kaldı ki ilk defa araç satmıyorum ve kapora almıyorum. Özel sebeplerden dolayı hayatımda ilk kez satışdan vazgeçtik bu demek değil ki 10 lira fazla verene araçı saattım. Herkesin yapısı karekteri , vicdanı kendine sebebim olmasa zaten aracı satardım.
Onun dışında yok altın bozdurdum yok kredi çektim durumları beni alakadar etmez. Bu piyasada çakalı laf cambazı olan bir dünya insan var . Kapora gönderdi diye ve bana iban atmadı diye aracı zorla mecburiyetten satacak değilim. Kimse kimsenin ahlak bekçiliğini yapmasın . Sanki burada yorum yapanlar real hayatında dürüst erdemli insanlar kimsenin beş kuruşunu yememiş söz namusdur deyip ahkam kesiyorsunuz lütfen herkes işine baksın ben ne yaptığımın farkındayım hatalı olduğum durumu da biliyorum. Bu konuda sonuna kadar haklıyım da demiyorum.
Alıcı nasıl geldiği zaman vazgeçebiliyorsa aracı almaktan, bende özel neden den dolayı satarken satmaktan vazgeçebilirim. Mal benim ve haklı sebeplerim var insanları bilerek oyalamıyorum . O almaktan vazgeçtiğinde siz daha ucuza birine satarsanız ondan aradaki farkı isteyebiliyor musunuz? Altın,dolar , kredi herneyse çekti veya bozdu ise aynı aracın müdahilinde yüzlerce araç var birini arar anlaşır alır

piyasada tek benim aracım yok. Kimse laf cambazlığı yaparak bana altın bozdurdum ayağı yapamaz kusura bakmasın. Ben çaylak değilim.
dipnot alıcıya özürlerimi ilettim sebebini açıkladım ve iban bilgilerini göndererek iadesini yaptım.