Hocam bu modemi gördükten sonra yazam ihtiyacı duydum. Aynı modemi 2 yıl önce kullanıyordum. Ayrıca aynı problemi yaşıyordum. Modem kaynaklı dediler, gittim o dönem 1.5K'ya modem aldım. Kabloda sorun var dediler alttan-üst kata kadar en kaliteli Cat6 kabloyu çektim. Kutuda sorun var dediler içerideki, kutuyu değiştirdik. En son tüm arıza raporlarını alıp tüm detaylarıyla tüketici heyetine yazdım ve iade aldım. Akabinde her ne kadar insan olsalarda TTNET destek personelleri aşırı bilgisiz. Hem telefondakiler hem de sahadakiler. Yani rezalet üstüne rezalet. En kısa sürede alternatif firmalara geçiş yapın. Ne yazık ki TürkTelekom alt yapısıyla TürkTelekom'dan daha kaliteli hizmet sunan firmalar var. Komik ama gerçek.
Ekleme: Ayrılırken fatura çıkarttılar 1000 tl civarında ödemedim 6 ay, faizci gibi oldu fiyat 1600-2000 küsür lira arasında bir şey. (hatırlamıyorum 2 yıl geçti.). Onuda tüketici heyetine verdim o da iptal edildi (ödedikten sonra tabii ki -_-).
Teşekkür ederim hocam. Türknet düşünüyordum kablo çekmek gerekiyormuş tek Turkcell var sanırım alternatif. Ama Türk Telekom kablolarını kullanarak internet veren firmalar var bu firmalar ana sağlayıcıdan nasıl daha iyi bir internet veriyor anlamış değilim.