Film ve diziler hakkında içerikler, haberler paylaşıyorum. Domaini şubatta almıştım. Mart ayının basında backlink almıştım. Ana domaine link aldım. Dinamik site. İçeriklerin tamamı Google tarafından İndex aldı.
- Yazdığınız içerikler SEO uyumlu mu ? ( Yoksa copy paste içeriklerle mi ilerliyor ? )
- Direkt domaini alıp yüksek backlink basmak mantıklı değil zaten.
- İçeriklerin index alması değil, sizin almış olduğunuz backlinklerin index alması önemli ( Bu konuda sordunuz mu ? aldığınız backlinkler indexletilmiş mi ? )
Ayrıca her aldığınız backlink sitenize fayda sağlayacak diye birşey yok. Yarardan çok zararı da olabilir, ya da hiç birşey olmayabilir de.
Trafik için
İç SEO, Dış SEO ile birbirini tamamlamalı.
Sosyal medya hesaplarınız var mı ?Yazdığınız yazıları sosyal medyalarda paylaşıyor musunuz ? ( Ama ilk başta da dediğim gibi, yazılar gelişi güzel mi yazılıyor ? yoksa SEO kuralına uyuluyor mu ? )
Ayrıca görev sitelerinden de görev vererek, linklerinizi oradan da farklı sosyal medya hesaplarından paylaştırabilirsiniz.
Paravan siteleriniz var mı ?
Sitenizde paylaşım yaptığınızda direk konularınıza link vererek iç linkleme yapıyor musunuz ?
Sitenin değerleri ne durumda, hızlı mı ? ( Pagespeed değerlerini kontrol ettiniz mi ?
Ne sık aralıklarla paylaşım yapıyorsunuz. ?