O zaman şunu anlıyoruz. Bir iş verildikten sonra teslimat süresi 1 hafta olmasına karşın 2 ayda da teslim edildiyse sonuca bakılıyor. Mağduriyetlerin hiçbir önemi olmuyor sanırım. O zaman hiçbir üyenin profilinde negatif trade göremezsiniz. İnsanları aylarca mağdur etse de 3-5 ay sonra yarım da olsa işi teslim ederse negatif atmak yasak oluyor.. Bence bu algı yıkılmalı. Ben mağdur olduysam, karşıdaki insan işini savsaklayarak yaptıysa profilinde bu görünmeli ve insanlar ona göre ticaret yapmalı diye düşünüyorum. İade konusuna gelecek olursak karşı taraf o kadar işi yaptı emek verdi para iadesi istemem kul hakkına girerdi. Ben sadece 1 haftada teslim edilecek işin 32 günde teslim edilmesine sinirlendim.
Yine de ilginiz için teşekkürler.
@Coşkun Çetin; Size de ilginiz için teşekkür ederim. Hayırlı iftarlar.
eskiden yasaktı ama bi süre önce aktif edilen bi özellikle bu sorun çözülebilir hocam.bahsettigin şekilde bi iş yapıldıysa,ortada bi magduriyet kalmadıgı için - itrade siliniyor ama alım yaptıgın konuya girip işte 1 hafta dedi,3 ayda teslim etdi ben memnun kalmadım bu işten diye detaylı/düzgün bi şekilde memnuniyetsizligini yazabilirsin.