ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben arabaya bindiğimde kızlarıma Kakao'lu süt'ü sevdiklerinden dolayı hep veriyorum. Minik kutu kakolu sütlerden.
Kumar mı oynuyor muşum ? Yani yanlışlıkla dökseler araba bir ömür kokuyor mu ?
Ona göre arabadan indikten sonra vereyim gerekirse, arabada içtirmeyeyim
arabam yok ama daha önce biçok defa gördügüm/kokladıgım a göre bi arabanın başına gelebilecek en büyük felaketlerin başında geliyor hocam süt dökülmesi.ilk duydugumda ben gülmüştüm,inanmadımda açıkcası yani neden çıkmasın diye.ünide bi arkadaş zar zor para biriktirip araba almıştı,8-10 gün sonra evden halasına süt götüreyim diye almış ve sütü arabanın arka koltuga devirmiş.bişey olmaz diye hortumla bi su tutup geçti yanımıza gelince,gün geçtikce koku artmaya başladı.adana-mersin sıcagında öyle bi hale geldi ki,resmen arabada ceset taşısak bu kadar kokmaz diye binemiyorduk arabaya yıkatdı kaç defa sonra,geçmedi.sanayiye götürdü,arabanın ufacık vidalarına kadar sökmüşler ta altına işlemiş/geçmiş süt.en son yok pahasına arabayı satdı birisine,1 ay dahi binemedi o arabaya. (arabayı alan kişi zaten içinde çürümüş ceset var oldugunu bilerek/görerek aldı tabi) yani işin detayını bilmem.işte hangi süt sıkıntı hangisi degil filan bilmiyorum ama dikkat isteyen bişey.sütü arabaya sokmayacaz demekki