Varan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuda her ticarette bu durum söz konusu olabilir ama özellikle kripto'da bu durum çok daha farklı oluyor bunu tercih etmelerindeki sebeb ise kripto takibi yapılamadığından.

O yüzden ben kendi adıma bu durumlarda başıma böyle çok olay geldi ve yapabileceğin tek birşey siz kendi banka hesabınıza ödemeyi aldığınız için bu paranın iadesi söz konusu olmak zorundadır. sonrasında sizinle ticaret yapan kişi yi bilgiler ile kanıtla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunmanızdır.

aksi halde siz bu konumda suçlusunuz.
Hocam suçlu değilim, kişinin tüm bilgileri polis memuru tarafından bulundu kendisi de dedi az önce bizlik birşey yok artık diye.

Siz olayı anlamadınız sanırım bu sadece kripto için geçerli değil dijtal tüm ürünler için geçerli. Örnek bir Steam bakiyesi kodu olsa yine vermek zorunda olacaktım. PUBG UC olsa o ucyi atmış olacaktım. Yani durum alınan ödemenin doğruluğu... Sanırımf bunca insan fikirlerini bu durumun ne kadar kötü olduğunun farkında bu şekilde zaten karaparayı aklıyorlar. Sorun da bu ya zaten.

Kizilay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sazan sarmalı olmuş (yöntemin adı yanlış anlaşılmasın) biraz maalesef çok geçmiş olsun. Sahibinden vs bir yerde ürün satarken artık zararına veriyorum sahibinden aracılık yapsın ödemeye diye. Hesabınıza gönderelim diyenleri bile reddediyorum. Forumda başka bir arkadaşın daha başına gelmişti sanırım benzer bir konusu vardı dilerseniz bi arama yapıp danışın kendisine süreçle ilgili
Teşekkür ederim hocam araştırma yapıyorum çok sağolun.