BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@angelicmoon;
Daha önceden gönderdiğiniz ticaret puanı kurallara uygun olmadığı için silinmiş. Çünkü önermiyorum, tavsiye etmiyorum vb. ifadeler kesinlikle ticaret puanlarında kullanılmaz. Kişi size dosyayı teslim etmiş. Ticaretlerde küçük gecikmeler olabilir ama sonuca bakmamız gerekiyor.
Ödemenizi yapmışsınız, dosyanızı teslim almışsınız. Eğer işten memnun kalmadıysanız tarafsız ticaret puanı gönderemezsiniz, negatif ticaret puanı da gönderemezsiniz çünkü bu durum kurallara aykırıdır. Eğer memnun kalmadıysanız kişinin konusuna 1 cümlelik yorum ekleyebilirsiniz ki bu kural aylardır uygulanıyor.
Yine alıcı size iadeyi de teklif etmiş bunu da kabul etmemişsiniz. Zaten dosyayı istemişsiniz o da size göndermiş.
Netice olarak işlemde bir sorun yok sadece siz kurallara hakim olmadığınız için haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Ortada bir mağduriyet olduğunu söylüyorsunuz ama şikayet konunuz da mevcut değil.
O zaman şunu anlıyoruz. Bir iş verildikten sonra teslimat süresi 1 hafta olmasına karşın 2 ayda da teslim edildiyse sonuca bakılıyor. Mağduriyetlerin hiçbir önemi olmuyor sanırım. O zaman hiçbir üyenin profilinde negatif trade göremezsiniz. İnsanları aylarca mağdur etse de 3-5 ay sonra yarım da olsa işi teslim ederse negatif atmak yasak oluyor.. Bence bu algı yıkılmalı. Ben mağdur olduysam, karşıdaki insan işini savsaklayarak yaptıysa profilinde bu görünmeli ve insanlar ona göre ticaret yapmalı diye düşünüyorum. İade konusuna gelecek olursak karşı taraf o kadar işi yaptı emek verdi para iadesi istemem kul hakkına girerdi. Ben sadece 1 haftada teslim edilecek işin 32 günde teslim edilmesine sinirlendim.

Yine de ilginiz için teşekkürler.

@Coşkun Çetin; Size de ilginiz için teşekkür ederim. Hayırlı iftarlar.