kriptokulu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam karakolda izlenimi vermesi çok kolay, siz parayı ona iade etmeyin bence yüzyüze görüşmeden asla.
Size değil de ailenize nasıl ulaşabiliyor? Yaşınız +18 ise direkt size ulaşmalı. Asla parayı iade etmeyin, yüzyüze görüşmeden veya mahkeme kararı olmadan
Evet hocam zaten atmadım burada ben dolandırıldım, eğer oda dolandırıldığını iddia ediyor ise gider şikayetçi olur. Beni ilk çağırıp ifademi alırlar bende anlatırım.

bozkaplan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle sadaka olmaz.Allah bunu kabul etmez.Hakkını savunması gerekir.O hangi ******** veya şerefsizlerse yarın başkalarına da aynı tezgahı kurmamaları için cezalarını çekmeler lazım.
Kesinlikle hocam bunlar kalabalık kişiler bence bir iki kişi değiller. Ve bu platformda geziyorlar. Hepsini deşifre edicem @Yeniceri; bu kişilerin 10'dan fazla hesabı var R10'da olmayan ticaretleri olmuş gibi gösteriyorlar. Aslında böyle bir ticaret olmadı. Şikayet konusu açmadan hesapların ve ticaret puanlarının incelenmesini istiyorum. Size bu konu hakkında ki ulaştığım profilleri atıcam.