atesapo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar, satışa çıkartmışsınız ama kusurun ne kadar büyük/küçük olduğunu bilmeden bir fiyat belirleyerek alması çok zor.
@residense; hocam ile görüşmenizi öneririm. Sorununuzu çözebilecek kişidir kendisi.
Teşekkür ederim hocam. Büyük ihtimal uzak mesafe olduğu için gönderemem hocam. Uzaktan yardımcı olabilirse görüşelim tabiki

CptSLap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güç kablosunun kullanımında böyle sorunlar oluyorsa muhtemelen tamir görmüş olduğundan dolayıdır.
Hocam Voltaj ölçümü yaptık adaptör standart 19,5 ölçüm cihazında 19,7 geldi. Sorun olduğunu anlayamadık.

CengizYurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende tamir görmüş ve düzensiz akım gönderen bir güç kablosunun bu soruna neden olabileceğini düşünüyorum.

Tabi harddiskte 2. bir neden olarak karşımıza çıkabilir.
Hocam üstteki yazıdaki gibi ölçüm yaptırdık. Önceki tamirci farklı SSD denediğinide söyledi. kendimde ram de denemiştim.

residense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okumuştum ilk satan kişi sorunu çok iyi biliyordu ama söylemeden satıp sizi zor duruma sokmuş
Diğer konunuzu da okudum
Bakmadan test etmeden o kadar kişi neresini kurcaladı emin olmadan birşey diyemeyiz
Şöyle bir konu var
Siz x kişiye tamir için verdiniz
Belli ki anlamıyor veya çözemedi ve tanıdığına verdi ve bekledi
Bu arada 1 2 ay geçmiştir elden ele dolaşmış profesyonelce bir çözüm bulunamamıştır
Sorun chiplerle ilgili ve masraflı gibi duruyor
Hocam onuda söyledim ben maalesef. Anakart fiyat bakın bakalım dedim. Adam bana gülüp napıyım diyor mesela. Beni aslında bilgisayar değil. İnsanlar yordu bir tık.

Ofisto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu sorun 1. ekran kartı nedeniyle 2. hdd alakalı olabılıyor zor bır sorun deıl aslında yapılabilir
Ekran kartı devre dışı bırakıp denedik hocam. Sorun devam etti.