Ticaret konumu baltalayan platin üyeyi şikayet ettim. Sırf paralı üye diye adama hiçbir şey yapmadılar!
İvedi olarak araştırın haksız ise
süresiz uzaklaştırın. R10’da ticaret yaparak burayı sürekli karalayan kimseyi barındırmayın.
@Sadraf;
Hocam alakası yok. Kurumsal bir üye vardı 1 haftada teslim etmesi gereken makaleyi 32 günde teslim etti. Negatif değil nötr trade attım. Trade'i sildirmiş 1 gün içerisinde. Sonrasında ayjans a şikayet ettim. Şu şekilde atarsanız silinmez dedi. Birebir harfiyen adamın yazdığı şekilde nötr trade attım.(negatif atmam gerekirken) 1 gün sonra tekrardan baktım beni engellemiş trade yine kalkmış

Arkadaş kurumsal üye olsaydı silinirdi o ticaret.
@AYJANS; bu konu nedir? Mağduriyet karşılığı verilen itrade varsa eğer iade yapılmadıysa itrade kalacak iade yapıldıysa silinecek.
Eğer mağduriyet yoksa ve iadesi yapıldığı için silindiyse problem yok aksi bir durum varsa bana bilgi verin. İşlem yapan Moderatör bana yazsın.
Birazdan R10 avukatları konuya damlar ve sizi linç ederler benden söylemesi.
Bazı üyeler birilerine yaranmak için midir işsizlikten midir nedir bilinmez bunu kendine meslek edinmiş.
Forumla ilgili zerre eleştiriye tahammülleri yok.
Sanki forumun sahibi kendileri de bu kadar yükseliyorlar.
Ayrıca bu hesabınız da birazdan banlanacaktır diye düşünüyorum.
Boşa konu açtınız.
Sizde boşa yazmış oldunuz süresiz uzaklaştırdım. Ben forumun sahibiyim ve yazdığınız gibi haksızlık karşısında yükseldim.
Benim adalet anlayışım bu. Haksızlık yapanı süresiz gönderirim. Biz Resmi işlemler hariç kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz.
14 yıldır elimizden geldiğince adil olmaya çalışıyoruz burası Resmi bir kurum değil özel bir site. Beğenmiyorsanız çıkın. Güvenmiyorsanız kalmayın.