Kanka İstanbuldaysan gel telefondan arama geçmişini göstereyim. İlaç falan kullanmıyorum gayet sağlıklıyım. Eşimle bir şeyler hazırlıyorduk mutfakta o ara telefon çaldı. Babam yazısını eşimin babası zannettim fakat açtığımda ses gelmedi. Bir kaç saniye sonra telefon kapandı. Sonra şok oldum o da şok oldu tabi. Hemen arayan numaraya baktım rahmetli babamın numarasıydı. Şoku atlatamadan tekrar telefon çaldı farklı bir numaradan açtım gene cevap yok bir kaç saniye sonra kapandı. Tekrar aramaya çalıştım vodafona kayıtlı böyle bir numara yoktur dedi. Ben çok dindar sayılacak bir insan değilim. Öyle her şeyi dine bağlamam da. Buraya bu konuyu açtım yazdım çünkü ben şok oldum birileriyle paylaşmak istedim. Bu işin içinde her şey olabilir fakat kim neye inanıyorsa ne düşünüyorsa ona göre yorum yapıyor. Dünya çok garip bir yer sadece bildiğimiz kadarını biliyoruz yaşadığımız hayata göre doğru yanlış ayırt ediyoruz. Doğru olan da budur. İnanılmaz şeyler herkesin başına gelebiliyor ben 30 yaşındayım daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Operatör şirketinden dolayı mı böyle oldu, Arkadaşların dediği gibi biri beni kafaya taktı da böyle intikam mı aldı. Amerikanın oyunu mu yoksa Allahın işi mi bunu bilemem

Gülüyorum falan ama gerçekten çok aşırı derecede ürkütücü bir gece oldu benim için. Nasıl olabilir anlamıyorum
Benim yazdıklarım sana değildi. Senin konuyu bulan yazmış mistik olayları onlara ithafen yazdım
Seninki teknik birşey olduğu ortada.
Benzeri başıma geldi. Babam öldükten 2 hafta sonra telefonum çalıyor bakıyorum ekranda Babam yazıyor. O an öyle acayip bir his haline girmiştim ki gerçekten tuhaftı. Ama abim o numarayı artık oğluna yani yeğenime kullandıracakmış o aramış..
Yani ilk çaldığı anda ekranda onun ismini gördüğünde neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum.
Yokluğu asla dolmayacak insan...