webmaster forumuna bak diyanet forumu gibi...
Hepsi hayal ürünü arkadaşlar, gerçek olan birşey yok. Ya açlıktan, ya hastalıktan, ya yüksek ateşten, yoğun duygular yaşarken ya da kullanılan ilaçlardan halüsinasyon görülüyor.

Babam yoğun bakımda iken babam benden hırkasını istedi diye uyandım anneme söyledim, götürücem gidiyorum dedim. Annem de baban 3 gündür yoğun bakımda oğlum ne istemesi. Hayır istedi deyip götürecekken bir anda aklım yerine gelmişti.

Bende geçenlerde ağır bir hap kullanmak zorunda kaldım. Uyuklamışım uyandığımda gözümün önünde halüsinasyon gördüm. Yani bu dincilerin yaptığı gibi yapsam kesin birşeye benzetirdim. Bunlar beyninizin size oynadığı oyun.

Yani yoğun duygular yaşıyorsanız, ağır ilaçlar kullanıyorsanız bir takım senaryoları beyniniz size gerçekmiş gibi gösteriyor.

Yani bu evrensel gerçekler değil sizin beyninizin size gösterdiği şeyler. Bütün bu zırvalardan sıyrıldıktan sonra dünyayı anlıyorsunuz ve hayatınız daha anlamlı hale geliyor. Herkesin peşinde koştuğu biz bu dünyaya neden geldik, yaşam ne demek sorusunun cevabını öğreniyorsunuz.