VedatDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda kurduğum e ticaret sitem için profesyonel köklü bir sunucu sağlayıcısı arayışında iken Fibacloud'un konusuna denk geldim. Ücretsiz deneme olması da cezbetti.
2 haftadır sunucuyu kullanıyorum 2. Pakete plesk kurduk kendileri de lisans için yardımcı oldu hiç abartısız en iyi sunucuyu bulduğumu düşünüyorum.
Destek Ekibindeki Burak bey ve Özlem hanım özellikle bilet ve canlı destek alanında destek sundu uzun bir süre çalışmaya devam etmek istiyorum.

Bu firmayı kullanmayan hemen denesin diye önerilerimi bırakıyorum.

Teşekkürler 😇😇
front adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten profesyoneller çoğu konuda etiket atmaktan çekinmiyorum bende teşekkürlerimi tekrardan iletiyorum
koksalkesici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@FibaCloud; başarıların devamını ve yurtdışı lokasyon açılırsa test etmek isterim

İyi forumlar
Sevgili Kullanıcılarımız,
FibaCloud.com olarak, siz değerli kullanıcılarımızın memnuniyetini önceliklendiriyor ve hizmetlerimizin beklentilerinizi karşılamasından büyük mutluluk duyuyoruz.
Geri bildiriminiz için teşekkür eder, bizimle olan deneyiminizin devamında da aynı kalite ve memnuniyeti sunmaya devam etmeyi umuyoruz.

Herhangi bir soru veya yardım ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Saygılar ve sevgilerimle
Abdullah K. - SMM of FibaCloud.com (AS44382)