Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam umarım her şey hal olur size biraz tavsiye vermek isterim.

İlk olarak avukatlar resmi mafyadır. Dayınıza bile mesaj atabilirler. Kanunen yasak ancak alacak söz konusu olunca büro göz yumuyor.
Kanunlar çiğnendiği halde ailenizi sürekli rahatsız ederler. Avukatlar sizi aradıklarında hiç bir şekilde " EVET " kelimesini kullanmayın.
" EVET " yani onay anlamına gelen kelimelerden uzak durun. Farklı bir anlama taşıyıp sizden ödeme sözü almamalılar.

Ek olarak maaş haczi iyi hoş ancak sizi çalışan işletmede bu duruma denk düşüyor. Yani işletme sizi maaş haczinden dolayı çıkarma hakkı oluyor.
4/1 oranda haciz edilir para düşer, faiz biner vs. diye uzar gider. Banka hesabınızda ki para anlık olarak hacizlenir ve eksiye düşürülür daha sonraki paralara dokunamazlar.

Avukatlara taksit olarak ödeme yapmayın. Elinize biraz para geçsin tek tek kapatmaya bakın.
Örnek olarak; 100 bin ₺ borcum var. Avukatlar sizi aradığı zaman 80 bin ₺ dosya masrafı dahi ödüyeyim kapatın deyin.
Onlarda kabul ederlerse bu kısmı yüzyüze buroda yapmalısınız çünkü avukatlar eksik yatırdınız bile diyebilir.

Avukatlar sizi aradığınızda size sert yaparsa size sizde sert yapın. Kendinizi ezdirmeden orta yolu bulmaya çalışın.

Benim bu olaylar yüzünden 8 nisanda mahkemem var. Bütün avukatlara rest çektim ve şuan mahkemeyi geri çekmem için bana 500 bin ₺
para teklif ediyorlar ama ben çekmiyorum. Kendinizden emin olun ve bu borcun altından Allahın izniyle çıkarsınız. Her türlü icra için banada yazabilirsiniz bildiklerimi sizlere aktarabilirim.
Bu dönemde papara kart veya bir yakınınızın kartlarını kullanabilirsiniz.
İşletme icralıksınız diye sizi işten çıkarma hakkı bulunmuyor diye biliyorum.