İlki benim siyasal İslamci iktidarım değil! Ben hiç bir zaman destek hic hir şekilde vermedim vermem. Sen önce ön yargılı davranmaktan uzaklaş!
Eğer space x'in sitesinden kontrol etseydin o Türk elemanın ne kadar mesafeye çıkacağının bilgisine erişebilirdin..
Nasa'nin tekelinde diye bir olaydan bahsetmedim.. Dikkatli bir kisilik olsan Jaxa'dan Esa'dan bahsettiğimi de aklında tutarak bir şeyler söyleyebilirdin.
Ruslardan bahsetmissin ama 700 km kadar yukarıda duran astronotların arasında Ruslardan ve başka milletlerden de olduğunu gorebilirdin. Ayrica ben ifadelerimde Abd ve Ruslar isbirligi içinde ifadesini nerde kullandım? Bu biraz saçmaca bir seyler karalamak adına yani yanıtı doldurmak amaçlı ya da konuşmayı farklı bir yöne cekmek adına (ki konuşmalarından dolayı bu yapıya sahip olabileceğine ihtimal dahi vermiyorum) yazılmış.
Biri beni uzaya cikarabilirse vallahi de billahi de beklerim çıkarmasını.. Allah'in ayetlerini neden inkar edeyim? Ancak alt metinlere dikkat etmiş olsan kaç km yukarıda durabildiklerini, durdukları mesafenin uzay olarak tanımlandığını ve öteye gidemediklerini hatta gitmeye çalışıyoruz diyen bir çok uzay üssünün açıklamasından haberin olurdu. Ancak karakterin gereği dikkatsiz bir kisiliksin sanıyorum? Adına üzüldüm..
Bana cahil demişsin de ne zoruna gitti anlamadım bu sözleri sarf etmen adına.. Ayni şeyleri su sözlerden sonra bende tanımadığım senin icin dusunmeye başladım.
James Web uzay teleskopu 1,5 milyon km ötede.
Marsa Venüse hem Amerikalılar hem Ruslar araç gönderdiler.
Komünistler ile Kapitalistlerin can düşman olduğu dünyada biri aya gitmeden gittim dese, biri marsa araç göndermeden gönderdim dese diğer taraf yalanını hemen ortaya çıkarırdı.
800km mesafe diye bir şeyin Kuranda yeri bile yok.
Kuran ilk kat semadan bahsediyor.
İlk kat semanın ne kadar olduğu ise astronominin önünden geçmemiş imamların uydurduğu zırvalıklar.
Tıpkı 4,5 milyar yaşında kayalar varken dünyanın 5 milyar yaşında olmadığını iddia edenler gibi.
İşte senin felsefenle Kuran'ı kendine rehber alanlar hala çöllerde deveyle geziyor olurdu birileri termodinamiği, manyetizmayı, zayıf ve güçlü nükleer kuvvetleri ve kütle çekimini bulmasa.
Millet marsa koloni kuracak, bizde hala 800km ötesi yok diyenler kendini Thruman Show'da sananlar var.