O zaman biraz daha tuhaflarını paylaşayım.Annemin cenaze namazı köyde olmuştu.O an yağmur ciselmeye başlamıştı ben de içimden inşallah yağmur yağmazda millet laf yapmaz demiştim.5 dk sonra güneş açtı sorunsuz defnettik.Olaydan 1 gün sonra arayan bir tanıdık cenazeye köye gelemediğini söyledi ve siz dün nasıl defnettiniz ki aşırı derecede dolu yağıyordu o zaman merkezde merkezde böyleyse yüksek köyde daha kötüdür diye düşündüm dedi.
Bir de kısa süre sonra annemin bir bayan arkadaşı kaza yaptı ve arabası nerdeyse paramparça oldu ve burnu bile kanamadı.Bana telefonda kaza yapmadan çok kısa süre önce anneni gördüm yolda dedi şok oldum dedi sonra kaza yaptım dedi.Ben söylesem saçmalıyorum derdim ama şaşırdım başkasından duyunca anlam veremedik öyle aklımızda kalmıştı mesela bunlar da .Çoğuna tuhaf gelebilir bize geldiği gibi.Sizin başınıza gelen de.Operatörü arayıp numaraları sorgularsanız aklınızdaki şüpheler gider.
Sizin de başınız sağolsun.
Başınız sağolsun hocam hayatta insanın başına her şey gelebiliyor. Aramayı yaptım kayıtlı olarak böyle bir aramanın olmadığını söyledi.