Rahmetli annem vefat ettiğinden çok kısa süre bir süre namaza başlamıştım.Onun için yasin okudum ve şöyle dua ettim.
Allahım annemin üzgün olup olmadığını ne halde olduğunu nolur bana göster demiştim bayağı da gözyaşı dökmüştüm.Yattım uyudum.
Aynı gün sabah karşı yeni uyandığımda gözlerimi açtığımda karşımda duruyor ve bana bakıp gülümsüyor ve konuşmuyordu.O an şoka girmiş ve bayağı korkmuştum .
Rüyadamıyım acaba diye 3-4 kere gözümü açıp kapattım ve hala karşımda duruyordu.Sonra daha çok korkmaya başladım ve o an git git dediğimi hatırlıyorum.Gözümü kapatıp 10 saniye sonra geri açtığımda karşımda yoktu ve bir daha da öyle birşey görmedim malesef.Gerçek mi rüyamıydı net emin değilim ama uyanık olduğumdan çok eminim.
Yaşasa şu an 49 yaşında olacaktı ve ben şu an 34 yaşındayım.Aramızda sadece 15 yaş vardı...
başınız sağolsun. bazı şeylerin anlamlı açıklaması olabiliyor yada mantıklı bir cevabı. sizin de o anda uykuda olma ihtimaliniz var bazen benim de başıma geldiği oluyordu çocuk yaşlarda sanki gerçek gibi oluyor. en azından böyle düşünüp olayı bir şekilde aklımızdan atabiliriz. insanın bazı şeyleri kafasından atmaya da ihtiyacı var fakat benim bu gece yaşadığım olayın sebebini düşündükçe hiç bir mantıklı cevap bulamıyorum. operatöre ulaşabilsem soracağım. bu gece bu konuyu açmamdaki en büyük sebep aynı gece başkasının başınada böyle bir arama tarzı bir şey geldi mi diye merak ediyordum. hadi geldi diyelim nasıl oluyor da babamdan geliyor. tesadüf mü?