chechen46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son arayanlar listesinde de görünüyor mu numara sizi o numaranın aradığı?
çok enteresanmış şöyle keşke tib den arama kayıtlarını çıkartsanız orada baz istasyonu görünürdü. sim kart başka birinin elinde olmasın? ne bilem çok garip
gerçekten çok garip, babam tek çocuk olduğumdan bana çok düşkündü. Bundan yaklaşık 35 yıl önce falan ben 7-8 yaşlarında iken geceleri havale geçirir mişim babam sürekli başımda durur alnıma sirkeli bez koyduğunu hatırlardım. 3 yıl önce falan korona oldum evde tek yaşlı annem vardı ona bulaşmasın diye onu da başka bir yere yolladım aşı falan da hiç olmadım. Ama çok fena geçirdim bir ara umudumu kestim kendimden artık. Gece o ağrıları çekerken aklım küçükken babamın yaptıkları geldi, şimdi olaydı babam keşke dedim kendi kendi kendime (8 yıl oldu öleli) aradan az bir süre geçti elinde bir bardak su ve bir ilaç verdi bana bunu iç dedi. İçtim uyumuşum sabaha sapasağlam uyandım. Adım gibi eminim rüya falan değildi. Ama ben babam öldü öleli her cuma günü camiye yarım saat önce gider Yasin okurum bunu çok zor durumda olmadığım sürece aksatmadım zaten ezberledim Yasin'i de son bir kaç yıldır. İlk cuma yine gittiğimde İmama anlattım durumu olabilir dedi, böyle şeyler anlatılıyor bazen bize demişti.
Babam yalova futbol hakemiydi. Pandemide 15 gün arayla 3 kardeş olarak vefat etmişti. Siz pandemi falan diyince onu da ekstra olarak not düşeyim size. Yanlış tedavi ve yanlış ilaçlardan dolayı vefat etti. Hastanede hiç bir şekilde gönderdiğimiz yemekler vs ulaşmıyordu. Hemşireler dahi odasına giripte ilgilenmedi. Yalova hastanesine de buradan selam olsun. Allah en kısa sürede sorumlularının da aynı şekilde yakınlarını kaybetmesiyle aynı acıyı onlara da yaşatarak yaşamayı göstersin.
O dönemde neredeyse bütün haber sitelerinde ve haberlerde bu olay gösterildi. Haberde ortada yer alan kişi babamdı.
https://t24.com.tr/haber/yalova-da-u...aybetti,944947