Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şöyle ki,
işin garip tarafı böyle bir numara yok deniyor aradığımda hat boşa düşmüş durumda. peşine hemen farklı bir numara arıyor ve onda da telefonu açtıktan bir kaç saniye sonra kapanıyor. Tekrar aramaya çalıştığımda vodafona kayıtlı böyle bir numara yoktur diyor
gerçekten çok garip, babam tek çocuk olduğumdan bana çok düşkündü. Bundan yaklaşık 35 yıl önce falan ben 7-8 yaşlarında iken geceleri havale geçirir mişim babam sürekli başımda durur alnıma sirkeli bez koyduğunu hatırlardım. 3 yıl önce falan korona oldum evde tek yaşlı annem vardı ona bulaşmasın diye onu da başka bir yere yolladım aşı falan da hiç olmadım. Ama çok fena geçirdim bir ara umudumu kestim kendimden artık. Gece o ağrıları çekerken aklım küçükken babamın yaptıkları geldi, şimdi olaydı babam keşke dedim kendi kendi kendime (8 yıl oldu öleli) aradan az bir süre geçti elinde bir bardak su ve bir ilaç verdi bana bunu iç dedi. İçtim uyumuşum sabaha sapasağlam uyandım. Adım gibi eminim rüya falan değildi. Ama ben babam öldü öleli her cuma günü camiye yarım saat önce gider Yasin okurum bunu çok zor durumda olmadığım sürece aksatmadım zaten ezberledim Yasin'i de son bir kaç yıldır. İlk cuma yine gittiğimde İmama anlattım durumu olabilir dedi, böyle şeyler anlatılıyor bazen bize demişti.