haykideveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sunum vs komik ve eğlenceli olmuş fakat sizi haksız buldum
Şikayetlerde modlar adaletli davranıyorlar.
sadece dert yandığım kısım süreç aşırı yavaş ve zaten mağduriyet 1 hafta devam ediyor bu çok can sıkıcı olmaya başladı ne yazık ki

Bahsettiğim kısmın modlarla bir alakası yok zaten araya girebilecek kişilerin modlar ile bir bağı yada alakası bulunmuyor genelde daha yukarıdan giriyorlar araya

Bazı arkadaşlar modluk zor vs. yazmışlar arkadaşlar kimseye zorla iş yaptırmıyorlar burada sonuçta modlar da gönüllü olduklarının farkında olarak burada bir şeyler peşinde koşturuyorlar yaptıkları işe saygı ve minnet gösterebilirsiniz ancak, kolaysa gel sen yap gibi vs. sözcükler kullanılması çok saçma burada eleştiri yapılan şey modluğun zorluğu veya kolaylığı değil işleyiş sürecinin yavaşlığı ayrıca işleyiş sürecinin de hiyerarşi sisteminden dolayı yavaş yürüdüğünü düşünmekteyim modlar karar vermeden önce tahminimce 2.bir görüşten ziyade 3. ve 4. görüşleri de alıyor olabilir kısacası yanlış karar vermektense hiç karar vermemeyi daha doğru buluyor da olabilirler.

+ Olarak https://www.r10.net/hosting-sikayetleri/

Yukarıdaki kategoriye sık sık girer şikayetleri okurum hobi oldu benim için artık burası, burada hakkında şikayet açılan bazı firmalar forumda hala aktif ve satışa devam ediyorlar bana kalsa çoktan sürmüştüm bazı firmaları 1 haftada hakkında 10 tane (haklı şikayet konusu) açılıyorsa kimse kusura bakmasın ama forumda satış yapmaya hakkı olmaması gerekiyor.