Bugün biraz içimi dökmek istedim forumun acı gerçekleri hakkında,
6 gün önce şikayet ettiğim şahıs allah kitap sövüp beni raporladığı halde hiçbi moderatör beni ciddiye almadı üstüne kaç kere söylediğim halde benden sonra 3 kişi daha dolandırıldı : ), ben anlamıyorum arkadaş bu adamlar burada nasıl barınabiliyor.
Açtığım (neredeyse) hiçbir şikayet hızlıca sonuçlanmıyor ve en az 2-3 kişi benden sonra mağdur oluyor bu duruma üzülüyorum...
Moderatörlerin şikayet konusunda gönüllü çalıştığını biliyorum fakat bu iş yapılıyosa kişi sayısının yetersiz olduğunu da söylemek isterim bu durum böyle kim ne derse desin.
özün sözü ;
6 gün önceki şikayette allah kitap söven beni dolandıran adam 3 kişiyi daha dolandırıp ana bacı sövebiliyor.
benim dosyalarımı ve benim haklarımı forumda elini kolunu sallayarak dağıtabiliyor.. muhtemelen de 1 hafta sonra sonuçlanır
Forumu evimiz gibi görüyorsak forum da bizi ev gibi sahiplenmeli, bu tarz olayların üstü örtülüp ücret iadesiyle üstü örtülmemeli adam allah kitap ana bacı yapıyor çoluk çocuk kolunu yumruk atarak kırabileceğiniz adamlar bunlar.
neyse iyi akşamlar hepinize hayırlı sahurlar
Kendi görüşlerinizi de belirtirseniz sevinirim