Aynı düşünceleri paylaştığım bir kişi ile daha denk gelmek beni mutlu ediyor. ☺️
Belki gerçekte patla vs olmuyor ama bu yalanlar bahane edilip neler yapılacağı ve medyaya bu haberi sızdırarak nelere ne için haber veriyorlar onu görmek gerekli. Dünya düzenini tekrar değiştirmek istiyorlar. Hedefleri büyük senin benim gibi sıradan insanların Allah yardımcısı olsun.
Çok bilmişler olacak elbette ancak Allah Rahman Suresi 33.Ayet'te belirtiyor çıkılamayacağını.. He kişi inançsızsa zaten Rahman Suresi'ne bakmaz.. Evet çok haklısın yeni ve yine bir oyunda olabilir. Bende NASA'ya inanıp Allah'ın dediğine inanmayanlara hayret ediyorum bir de adam Müslümanım diyor.. Onların olabilitesine karşılık bizler olabilirlik sunsak da bizimki önemsiz çünkü onlar sözde bilim dünyası.. Yanarım yanarım da gerçekleri görmeden önce uzay ile ilgili saçma sapan bir dünya haber yaptığıma yanarım.. Bunu şöyle görüyorum artık hani Allah'ın dediğini bir kenara bırak Tayyip'in dediğine bak diyen halci bir salak eleman vardı ya onlar gibi geliyor şu an NASA ve türevlerine inananlar gözümde..