tunahanertan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamdır, detaylı bilgi için özelden (PM) cep numarası iletebilir misiniz?
Elbette Tunahan Bey. Sizin halihazırda Trendyol mağazanız var mı? Hangi ildesiniz? Bu bilgileri pm’den iletirseniz konuşalım. 🙏🏻

Ferecbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 Yıllık Tekstil geçmişim var penye de. Fason Malda diktirdim, fasonculukta yaptım.

Etiket konusunda sorun olmaz kendim ayarlarım. Ürünler toptan fiyat ve satış hakkı fiyatı ve diğer bilmem gereken konular hakkında bilgi iletmenizi rica ediyorum.
@Ferecbilisim; Halihazırda satış yaptığınız bir markanız varsa pm iletirseniz memnun olurum. Bu detayları siz de sektörde deneyim sahibi olduğunuz için ürünleri gördükten sonra vermek daha makul olacaktır. Kumaş kalitesi, ürün kalıbı vs gibi detaylar görülmeden yorumlanamaz. Ama ürünlerimiz kaliteli, kullanıcıyı üzmeyecek türden ürünlerdir. Özelden yazarsanız numara da iletelim bir konusalım yarın. 🙏🏻

Fazlasıyla pm de aldık. Umarım satış adına her tarafın muvaffak olduğu bir süreç olur.

Not: Önden kapora vs iletmek isteyenler oluyor. Buna gerek yok. Herhangi bir kota belirtmedik. Ürünler için marka değeri oluşturmayı da gözetecek işten anlayan veya dijital pazarlamaya hakim kişilerle çalışmak istiyoruz.