Bugün ben doğmuşum. Dünyanın karmaşası beni de dahil etmiş içine. Dünün bugünden daha değerli olduğu bu zamanda kendimizi ve sevdiklerimizi ihmal etmemeliyiz. Ayşe Şan - Heywax Daye şarkısını açıp yaktım yeni yaşımın ilk sigarasını. Geçtiğimiz 2022 sonunda annemi kaybettikten sonra cenazeyi bitirip okula döndüğümde sabaha kadar dinlemiştim. Özel günlerimin vazgeçilmezi artık. Annesi ölüm döşeğinde olan bir kadının ona ulaşamayışını dillendiriyor.
Biz doğum günlerini sadece küçükken kutlayan ailelerin çocuklarıyız. Onu da bisküvili pastaya muz koyulduğunda hissederdik. Tabi artık yaş erince sözlü tebriklerle yetinmeye başladık. Annemi kaybetmeden üç sene önce dayısını kaybettiği için kutlayamayız taziyemiz var diye teselli etmişti beni. O gün büyüdüğümü anlamıştım. Tabi o günden sonra hiçbir doğum günü o çocukken kutladığımız doğum günleri gibi olmadı. Sanki beni de hazırlamış doğum günlerimde eksikliğine Evlat büyütmenin zorluğunu bir kadının üç erkek çocuğu büyüttükten sonra küçük bir kız çocuğunu emanet etmesiyle anladım. En güzel günlerimizi doya doya yaşamalıyız. Hiçbir şey ailemiz ve sevdiklerimizden değerli değil. Bazen sağlığımız bile. Konuyu çok dağıttım Bugün doğum günüm işte. Buruk, umutlu ve bir o kadarda kendi ayaklarım üstümde durabilmeyi öğrendiğim günlerden. Her zaman söylerim. Herkesin kalbindekini yaşaması dileğiyle, hepinizin kalbi güzelliklerle dolsun.
Forumda ekrana çıkan kutlama içinde @R10; ekibine @Rokito; hocama hediyesinden dolayı çok teşekkür ederim. Güzellikle kalın