5 yıldır foruma üyeyim, ilk defa böyle birşey görüyorum. Merak ettiğim bir konu var ilgili kişiye sormak istediğimde hemen e-book satmaya çalışıyor.

Soru sormak bile parayla olmuş?

Hani forum yardımlaşma ve paylaşım yeriydi?

Siz de böyle düşünüyor musunuz?

——-****——

Neden mi parayla!

5 yıl önce foruma üye olduğumda çocuklarım yoktu ! Bir işte çalışıyordum. Boş vaktimde hem öğrenip hem de bir çok konuya cevap yazıyordum.

Sonra forum içinde ticarete başladım, daha sonra ise ana gelir kaynağım oldu!

2019 da oğlum 2021 de kızım doğdu! Artık evime çocuklarıma da ilgi göstermem gerekiyordu.

Ticarette her zaman etik kurallara göre hareket ettim. Forum içinde trade için alt limitlere uymaya çalıştım.

Şu anda gündüz kaynakçıda çalışıp, her boş vakitte hesap açıyorum.

Yt kanalım var bir yandan da ev yapımı için video üretmeye çalışıyorum. video çekimi, edit gibi konular da çok uğraştırıyor.

Bunlara ek olarak çocuklarımla da ilgilenmem gerekiyor.

pm kutum dolmak üzere…

Ben işleri öğrenirken veya bir kişiye soru sormak istediğimde, konuyla alakalı hizmeti varsa satın alıyordum.

Eğri oturup doğru konuşalım.

Bir işe merak saldınız ve budan para kazanmak istiyorsunuz!

Sırf siz para kazanın diye çocuklarıma ayıracağım vakti neden size ayırayım?

Eğer ticari olarak bir sorunuz var ise, yani bir iş yapmak ve para kazanmayı hedefliyor iseniz, önce aşağıdaki e-book u satın almanızı istiyorum.

Böylece ne ben zamanımı boşa ayırayım ne de siz yarım yamalak cevaplar alın. Sorulanınız özel olmadığı sürece (işimin yöntemi) her zaman olduğu gibi cevaplarım.

Fiyat 100 tl
erişim gmaile tanımlı

Konu:
https://www.r10.net/e-book/4028688-k...post1087076658

Ticari dışı soruları rahatlıkla sorabilirsiniz.

iyi forumlar