Buraya biraz tavsiye almak ve içimi dökmek için böyle bir konu açıyorum.
Şimdi arkadaşlar market sektöründe çalışıyorum bi kız vardı yeni girdi filan aramızda bi uyum oldu işte bir iki gün sonra bunla biz sevgili olduk zaten bir iki gün sonra da ayrıldık.Bu 18 ben 25 yaşımdayım tabi büyük duruyordu ve olgun gibiydi de…Zaten konuşmaya başlarken ilk sorduğum soru yaş sorun oluyorsa hiç konuşmayalım dedim.Her neyse sonra yanımda bir çocuk daha var bu da bundan hoşlanıyormuş biz konuşurken bu çocuk bunu arıyormuş filan konuşuyorlarmış da sonra biz ayrıldıktan sonra bunla baya bi konuşuyorlar ben hiç yüz vermiyorum artık tabi sonra bu bana yazdı yine işte sonra biraz konuştuk akşam aradım bunu filan sonra birkaç gün içinde yine akşamları aradım ettim hayta açmadı ben üsteledim orda bi küçükte düştüm.Kız bana diyor işte o çocuk senim hakkında şöyle şöyle dedi çocukla geçen oturduk o da diyor kız şöyle şöyle dedi hatta benim onunla sevgiliyken konuştuklarımı kız arkadaşına da bu çocuğa da anlatmış hatta bunun kız arkadaşı bana kel diyormuş (saçımın ortası dökülüyor) dün de ben buna yazdım bana kel demiş filan ben bunla gocunmam barışığım kendimle ama saç ektirilir karakter ektirilmex filan biraz duygusala bağladım sanırım.Bilmiyorum bir şey hissetmiyorum ama çok küçük düştüğümü hissediyorum işten çıkmayı da düşünüyorum.Szce ne yapmalıyım, sizin yorumlarınız neler?
bunu buraya yazıyor kendi kendine çözemiyorsan bir
Psikoloğa görünün.