25 Şubatta yabancı bir forumdan elemanın birinden kırk yılın başı bi kullanalım nasıl bişey bu dünyanın her yerine para gönderiliyor yararlanalım diye sosyal medya hesabı alacaktım ucuz diye normalde al sat yaparak ufak paralarla günümü kurtarıyordum her neyse trc20 gönderdi parayı gönderdim rejected(reddedildi) hatası aldım sonra bro you adress problem dedim başka trc20 gönderdi pat ondada rejected hatası aldım sonra gönderdiğim resimlerde ki gibi incelemeye alındı hesabım. Binance tarafından doldurmam gereken bir form geldi parayı neden gönderdiğim amacım ekran görüntüleri konuşmalar v.b. hepsini gönderdim 25 şubattan bu yana hesabımda yalnızca çekim işlemleri kilitli canlı desteğe bağlanıyorum kopyala yapıştır cevaplarla kafasından atmaya çalışıyor bekleyin bekleyin diye ne kadar uzun sürebilir ki böyle bir şey anlamış değilim hiç bir geri dönüş yok yardımcı olmuyorlar bu sorunu daha önce yaşayan bilgisi fikri olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarına çok sevinirim bütün param harçlığım oradaydı