Sorun modemde olduğundan dolayı hiçbir konuda yardımcı olmuyorlar internetinizde bir sorun görünmüyor diyip modem resetleyip çağrıyı sonlandırıyorlar, 1 ay önce benimde random saatlerde internet hızım %90 düşüş yaşıyordu 3 hafta boyunca her gün türk telekomu aradım bir çözüme varamadılar ve arıza kaydı da oluşturmadılar altyapınızda sorun yok dedikler için en son karşıma bir hanımefendi çıktı sinirimin son damlasında olduğumu belirtip interneti kapattıracağımı söyledim ki kapattıracaktım 1 gün sonrasında sms geldi altyapınızdaki sorun giderilmiştir diye ve sorunum düzeldi sonuna kadar ettiğim küfürlerin arkasındayım ve pişman değilim işini hakkıyla yapanların elinden öperim.
Bir önceki mesajınızda modem alıp sorunuzun düzeldiğini söylemişsiniz. Demek ki altyapıda bir sorun yokmuş sorun sizdeymiş.
Hocam bende bu durumu yaşadım 1 ay boyunca sorunum düzelmedi yeni modem aldım ve sorunum düzeldi herhangi bir yerden ödünç modem alarak kontrol edebilirsiniz, yüksek voltaj yıldırım vb. sebeplerden modem yanıyor ve bu şekilde düşük internet dağıtımı yapıyor.
yazdığım metinde konunun sorununun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ama hiçbir şey belli gözükmüyor. Arkadaşa fikir verdim.
Modem değerlerine bakmak lazım. Hat değerlerine bakmak lazım. vs vs