Şöyle ki; yakın zamanda valide hanım dubai 'ye gidicek tur operatörleriyle ve Iphone 15 pro max 1tb veya 250 gb aldırmayı düşünüyorum. Şuanki kur ile net yarı yarıya farkediyor(+50k ₺) ve kayıt yaptırmayı düşünmüyorum. Nisan ayının sonunda gidecek ve mayısın başında dönecek ve getirdiğinde mayıs ayının zaten başlangıcında olacağım için yıl sonuna kadar kesintisiz kullanabilicem. Yıl başında sıfırlanacağı için ocak ayında kullanmaya devam edip ağustos ayında da 4 ay süreli şuanki kullandığım telefonu kullanmaya devam edicem ve akabinde böyle devam eder diye düşünüyorum. En büyük riski garanti olmayışı ve bir gün sabah kalktığımızda kaçak telefonlar artık kullanılamayacak gibi absürd bir durumla karşılaşmak olur. Risk/Reward bakılırsa da alınabilecek bir risk gibi duruyor. Durum bundan ibaret, ayrıyetten 1 yıl geçtikten sonra kayıt işleminizde tamamen kapanıyor diye biliyorum. O yüzden üst model cihaz almayı düşünenler için alınabilir bir risk fakat model fiyatı düştükçe fiyatıda düşeceği için getirisi düşer.