Hocam bu yazdıklarınız bana inceden tebessüm ettirdi.
1-Bahsettiğim yöntem ücretsiz bir yöntem değildir ve ücretsiz yöntemler gibi çalışmaz.
2-Sadece uyarının kaldırıldığı bı yöntem değil sizin bahsettiğiniz yöntemde sadece uyarı kalkar, şebeke gelmez ve iCloud hesabına giriş yapamazsınız doğrudur. Ancak benim bahsettiğim yöntemde bu sorunların hiçbiri bulunmamaktadır.
3-Piyasada sadece çalıntı cihazlar bulunmamakta olup gerçekten iCloud hesabını unuttuğu için parça fiyatına satılan cihazlarda bulunmakta. Ve satılan bu cihazların hiçbirinde fatura bulunmamaktadır.
Çünkü eğer fatura olsaydı Apple yetkili servisine gönderip kilidi ücretsiz bir şekilde açarlardı.
4-Eğer yetkili servise gönderdiğiniz cihazın faturası yoksa yetkili servis cihaza bakmadan geri iade eder. Bu yüzden herhangi bir arıza oluştuğunda yetkili olmayan ancak işinin ehli bı teknik sersive verirseniz cihazınızı sorun olmadan kullanmaya devam edebilirsiniz.
5-Cihazınızı çöpe atmanıza gerek kalmadı.
6-Ben önceki mesajı yazarken cihazların çalıntı olup olmadığını sorgulamadan bilgilendirme amaçlı mesaj yazdım. Cihaz eğer çalıntı çıkarsa polisler tarafından bulunabilir ve gereken işlemler yapılır.
7-Ben bu işlemleri yapıyorum ancak bende işlem yapmadan önce cihazın gerekli bilgilerini kontrol ediyorum. Çalıntı cihazlara işlem yapmıyoruz yani.
Aklınıza takılan başka bı durum olursa yazabilirsiniz.
hocam bu işlemin ücreti vs hakkında bana detaylı bilgiyi pm iletme şansınız var mı?